top of page
  • Writer's pictureMiriam Nabunya

Undercover Leverandører av Glede (UC:LAG) er tilbake 12. august kl 10.

I starten av Covid-19 kastet vi oss rundt og startet solidaritetsinitiativet UC:LAG med mål om å skape et forum der vi og våre bransjekollegaer er i fokus, og der vi kunne lufte tanker og dele bekymringer som vi bar på i hvert vårt lille hjørne av landet.


Hver onsdag i ti uker gikk vi live med eksperter som fellesskapet kunne stille spørsmål til – om utvikling og inspirasjon, og for å hjelpe oss å skifte fokus «i vår nye hverdag som isolerte undercover leverandører av glede».

Først ut, onsdag 8. april, var håndballspiller og mental trener Anja Hammerseng-Edin, som snakket med daglig leder Miriam om å ta eierskap til eget sinn, om å skape struktur i en annerledes hverdag og om ulike verktøy å bruke.


Under høstens første Onsdag LIVE skal hun ta et lite tilbakeblikk på sommeren, dele hva som kommer i høst og aller viktigst, høre hvem du vil invitere inn til sesong to av Onsdag LIVE, som starter allerede 19. august. Bli med live via UC:LAG sin FB gruppe eller se alle samtalene på vår Youtube kanal, Nabunya TV. Her slipper vi nye samtaler hver uke.18 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page