• Miriam Nabunya

VI ER DEDIKERTE TIL Å TJENE PROFESJONELLE ARRANGØRER, MANAGEMENT OG AGENTER
Navnet mitt er Miriam Nabunya, og jeg er daglig leder, serviceekspert og konsulent i kultur- og managementbyrået Nabunya AS. Vi er en underleverandør som er dedikert til å tjene profesjonelle arrangører, management og agenter. Dette gjør vi på mange måter, blant annet gjennom solidaritetsinitiativet UC:LAG − Undercover Leverandører Av Glede. Dette er en digital plattform vi startet for å kunne glede, inspirere og motivere våre kollegaer, nemlig dere – de usynlige skaperne av kultur og eventer i Norge. Vi tilbyr også skreddersydde tjenester innen prosjekt- og prosessledelse, konsulenttjenester, scene- og produsenttjenester, samt HR og personalhåndteringstjenester.

Vårt mål som en underleverandør har alltid vært å være en tredje hånd for våre samarbeidspartnere og bransje. Dette har vi lykkes med, og jobber i dag med flere av av landets ledende arrangører, management og agenter.

Siden 12. mars har vi hatt tett kommunikasjon med flere av dere og jobber fortsatt med å nå ut til enda flere. Vi mener nemlig at nå er tiden inne for å komme nærmere hverandre, spille hverandre gode og bidra til at bransjen vår, som vi elsker så høyt, ikke bare skal overleve, men også knyttes sterkere sammen.

Vårt mål for 2020 er å feire vårt 10-årsjubileum med så mange som mulig. Dette målet skal vi holde fast ved, ved å nå ut til brorparten av dere. Vi skal feire våre første 10 år med å dele alt det vi har lært på denne reisen, samt de erfaringene vi har gjort de siste tre månedene.

Takk for at du tok deg tid til å lese litt om oss, vår misjon og vår kjærlighet for bransjen.

/Miriam og gjengen i Nabunya AS


1 view0 comments

Recent Posts

See All

WHAT WE DO

Nabunya AS is dedicated to serving professional organisers, management and agents through offering tailor-made services in project and process management, short or long term consultant services as well as stage and producer services. Should you require event and production staff, we also offer HR and staff management services.

Contact us to explore how we can contribute to your project and help you achieve the results you want.

  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
  • YouTube

CONTACT US

General Enquiries: admin@nabunya.com

Press and sponsorship Enquiries: 
miriam@nabunya.com
Telephone: +47 930 86 968

VISIT US

Sentralen

Øvre Slottsgate 3,

0102, Oslo, Norway

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • LinkedIn
  • White YouTube Icon